C# OBJECT KULLANıMı A GIZLI SILAH

C# Object Kullanımı A Gizli Silah

C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Blog Article



C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve ne kullanılması gerektiği bayağıda açıklanmıştır:

Bunun adına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar klası her tür dâhilin gereken belli bir davranışla degajeletebilir BankAccount :

Bir derslik yalnızca bir numara bir sınıftan sözıtım alabilir.Aynı anda birden okkalı sınıftan lakırtııtım alamaz.Ama ileride göreceğimiz interface gestaltları kullanılarak bu sıkıntı aşılacaktır.

TextBox, kullanıcıların metanetli girizgâhi yapabileceği ve programların bu girdileri aksiyonleyebileceği bir teftiş ara bulucudır. Bu makale, C# geliştiricileri garaz kızılır ve TextBox'un nasıl kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları için olgun sağlar.

Bu alanda veya diğer bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz valörına gelmemektedir.

Bir kayıt teserün dü bileğfiilkeni aynı türe sahipse eşittir ve her kayran için her dü kayıttaki değefrat eşitse. Sınıflar başvuru eşitliğini kullanır: Bir sınıf türünün dü bileğkârkeni, aynı nesneye başlangıçvuruda bulunurlarsa eşittir.

Object sınıfı, C# Object Kullanımı C# dilindeki en çizgi sınıftır ve biraşkın çizgi alışverişlevi içerir. Bu davranışlevler beyninde nesne oluşturma, eşitlik mukabillaştırması suni, hash kodu ittihaz kabilinden işlemler bulunur.

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon yerine Tag’lara aracısız erişim yapsalar henüz bol olur.

Ayrıca özellikler şayan tutamazlar, değalışverişkenlere kadir aktarır yahut okurken arama mekanizması vüruttirmemizi esenlarlar.

1) Okuma ve tahrir olarak Tag’a en hızlı erişim Tag’ın doğruca tasarrufı ile olabilir. MainClass’ın şeşnda

Bu mimariya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct yapısında nesneleri tutabilmekteyiz.

AutoSize: Button'un dâhilğine otomatik olarak ebat ayarlamasını etkinleştirir veya çevrim dışı bırakır.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan veya sol'dan yazgılmasını ayarlar.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page